Avcı Kebabı

" Avcı Kebabı "

Malzemeler :


* 500 gr kuşbaşı et (koyun yada dana)
* 3 adet soğan
* 2 adet domates
* 2 adet havuç
* 100 gr bezelye
* 3 yemek kaşığı yağ
* 3 adet patates
* 2 adet defne  yaprağı
* 2,5 bardak su
* tuz ve karabiber
                                                                                            

Hazırlanışı :


Domates,soğan ve patates iri dilimler halinde doğranır.Tencereye yağ konur ve etler iyice kavrulur.Üstüne dilimlenmiş soğan,domates,havuç,patates ve bezelye eklenir.Tuz,karabiber eklenir defne yaprağı ile 2,5 su bardağı sıcak su ilavesi yapılır.Orta ateşte tüm sebzeler iyice pişirilir.Defne yaprakları içinden çıkartılarak sıcak servis yapılır...Afiyetler Benden Olsun...





loading...