SOSLU TAVUK KANADI

" Soslu Tavuk Kanadı "


Malzemeler :

* 20 adet tavuk kanadı
* 1 yemek kaşığı un
* 1 yemek kaşığı tatlı toz kırmızı biber
* 2 yemek kaşığı zeytinyağı

Sosu İçin Malzemeler :

* 1/2 su bardağı kadar hazır barbekü sos
* 2 yemek kaşığı ketçap
* 1 tatlı kaşığı bal
* 2 diş sarımsak (ezilmiş)

Hazırlanışı :


Bir  karıştırma kabında zeytinyağı, toz kırmızı biber ve tuzu karıştırın.Tavuk kanatlarını bu karışıma bulayıp ızgara teline dizip fırında 20-25 dakika 175 derecede pişirin. Bir kasede sos malzemelerini karıştırın ve tavuk kanatlarını bu sosa bulayıp 10 dakika kadar tekrar fırında pişirin.Sıcak olarak servise verin...Afiyetler Benden Olsun...




loading...