Padişah Kebabı

" Padişah Kebabı "

Malzemeler :

* 400 gr kuzu eti
* 100 gr kuyruk yağı
* 2 diş sarımsak
* 2 adet domates
* 2 adet kırmızı biber
* 1 tutam maydanoz
* tuz,pul biber

Hazırlanışı :


Etleri ince ince doğrayın sonra yeterince ince olabilmesi için satırdan geçirin.Kuyruk yağını da aynı şekilde ince kıvama getirin.Etleri ve kuyruk yağını bir kaba alın ve incecik doğradığınız sarımsakları,tuz ve baharatları katarak iyicene yoğurun.Hazırladığınız harcı tahta şişlere takmak için rulo haline getirin ve tahta şişlere takın.Şişleri yağlanmış fırın tepsisine dizin,önceden ısıttığınız 240 C ' fırında kebabı pişirin.Kebabınız piştikten sonra sıcak olarak servise verin...Afiyetler Benden Olsun...




loading...