Palamut Izgara

" Palamut Izgara "

Malzemeler :


* 1 adet iri palamut
* 1 çay bardağı sıvı yağ
* 1 tatlı kaşığı tuz
* 1 çay kaşığı karabiber
* 1 bağ roka
* 1 adet limon

Sosu İçin :

* 3 dal biberiye
* 3 dal kekik
* 3 dal fesleğen
* 3 dal maydanoz
* 3 dal kişniş
* 3 dal nane
* 1 adet limon suyu
* zeytinyağı
* tuz ve karabiber

Hazırlanışı :


Temizlenmiş balığınızı takoz yada fileto şeklinde dilimleyin.Balığı tuz ve karabiber ile yoğurun.Sonra tavanız da iyice renk alıncaya pişirin.Servis tabağına aldıktan sonra sosunu hazırladığınız palamut balığın üzerine dökün ,roka ve limon dilimleriyle birlikte servise verin...Afiyetler benden Olsun...



loading...