" Manisa Kebabı "
Krep İçin
Malzemeler :
* 2 su bardağı un
* 3 yumurta
* 1 su bardağı sıvı yağı
* 2 su bardağı süt
* tuz
İç Harcı İçin
Malzemeler :
* 500 gr kuzu eti
* 1 soğan
* 2 diş sarımsak
* 1 çorba kaşığı domates salçası
* 1 kase mantar
* tuz
* karabiber
* kekik
Hazırlanışı :
İç harcı için kuşbaşı et ve sıvı yağı tencereye alıp sıvı yağ da kavurmaya başlayın.Etler sulanıp tekrar suyunu çekince mantar ve doğranmış soğanı ekleyin.Bir süre kavrulduktan sonra salçayı ekleyin.Krep için yumurta , un, süt, sıvıyağ ve tuzu ekleyip çırpın. Krepleri Teflon tavada pişirin.Pişen krepleri tezgaha alıp iç harçtan içlerine ekleyin ve boğça gibi kapatıp ters olarak borcama yerleştirin.Üzerine birer parça kaşar peyniri yerleştirip üzeri kızarıncaya kadar pişirin...Afiyetler Benden Olsun...